En Ucuz Pide Halk Ekmekte - Son Dakika
Yerel

En Ucuz Pide Halk Ekmekte

En Ucuz Pide Halk Ekmekte

Halk Ekmek fabrikasının 250 gramlık ambalajlı dikdörtgen halk pidesi 60 kuruştan satışa sunulacak.

25.06.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Ekmek fabrikasının 250 gramlık ambalajlı dikdörtgen halk pidesi 60 kuruştan satışa sunulacak.

Ramazan'da Ankaralılar en hesaplı ramazan pidesini Halk Ekmek'te bulacaklar. Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek fabrikası, ramazan boyunca halk pideyi Başkentlilerle buluşturacak. Halk Ekmek fabrikası, ramazan ayında iftar soflarının hurma, zeytin gibi vazgeçilmezi olan ramazan pidesini, halka taze ve sıcak ulaşması için öğle saatlerinde üretime başlayacak.

Pidenin iftar saati öncesi büfelere zamanında ulaştırılması için her türlü önlemin alındığını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, geçtiğimiz yıl Başkentlilerden yoğun talep gören pidenin üretim kapasitesini bu yıl maksimum seviyede tutacaklarını ve ilk gün gelecek talep doğrultusunda üretimi gerçekleştireceklerini belirtti.

-Özel fırınlarda pide fiyatı 1,5 lira

Özel fırınlarda ramazan pidelerinin 300 gram ve 1,5 lira olarak satışa sunulacağını da kaydeden İlkbahar, " Türkiye'nin el değmeden üretilen ilk pidesi olan ve 250 gram, 60 kuruş olarak satışa sunulacak halk pidemize, ilk dokunan kişi tüketici olacak" ifadelerinde bulundu. İlkbahar, ramazanın ilk günü olan 28 Haziran Cumartesi günü sofralarda yerini alacak halk pideyi tüm Başkentlilerin tüketebilmesi için fiyatının ve gramajının geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da aynı olacağını vurguladı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel En Ucuz Pide Halk Ekmekte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement