Engel Biziz' Projesi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Engel Biziz' Projesi Sona Erdi

Engel Biziz\' Projesi Sona Erdi

Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yürütülen ’Engel Biziz’ projesinin kapanış töreni yapıldı.

21.01.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Engel Biziz' projesinin kapanış töreni yapıldı.

Bartın Kültür Merkezi'nde yapılan törene Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açkgöz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, İl Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Demir, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir, "İlimizde bulunan 450 engelli birey ve yakınlarına yönelik yaptığımız eğitim ve organizasyonlarla da kalıtsal olan ve olmayan engellilikler konusunda bilinçlenmelerini, engelliliğin artık bir kader değil önlenilebilir bir sağlık sorunu olduğunu göstermeyi ve kendilerinin sosyal hayatın içinde yer almalarını sağlayarak psikolojik rehabilitasyonlarına katkıda bulunmayı amaçladık. Proje kapsamında hazırlamış olduğumuz engelli hakları rehber kitapçığı ve engelliliğin önlenmesi konusundaki broşür ve diğer materyallerle verdiğimiz eğitimleri destekledik. Projemize başlarken eğitimlerde hedeflediğimiz sayı 500 kamu personeli ve 250 engelli ve yakını iken bu sayıları 948 kamu personeli ve 450 engelli ve yakını olarak gerçekleştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Tüm kurumların Bartın'da vatandaşlara hizmet etmek için yarıştığını söyleyen Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Hizmet için yarışanlardan bir tanesi de İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'dür. Yaptıkları çalışmalar ve faaliyetleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu gibi çalışmalar bizi mutlu ve memnun ediyor. Kamuda hizmet veren bütün kamu görevlerin birinci vazifeleri çalıştıkları bölgenin insanlarına en iyi hizmeti verebilmektedir. Sizler mutlu olduğunuz sürece biz burada mutlu olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, projeye destek olan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tuncay Dolanbay'a teşekkür belgesi verdi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engel Biziz' Projesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement