Engel(İ)sizsiniz' Projesi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Engel(İ)sizsiniz' Projesi Sona Erdi

Engel(İ)sizsiniz\' Projesi Sona Erdi

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Engel(i)sizsiniz’ projesi sona erdi.

13.04.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Engel(i)sizsiniz' projesi sona erdi. Proje kapsamında eğitim programını başarıyla bitiren kursiyerlere, sertifika verildi.

Mezitli Belediyesi ve Mersin Üniversitesi (MEÜ) Spor Kulübü'nün destekleriyle, gönüllü sosyologlar Ayça Avuloğlu, Eda Sümeyye Ünsal ve İlknur Gülçür tarafından hayata geçirilen 'Engel(i)sizsiniz' projesi sona erdi. Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisler'de düzenlenen sertifika törenine, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, eşi Sembol Tarhan, Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Demir, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, kursiyerler ve kursiyerler katıldı. Eğitim programında 28 kursiyere katılım belgesi, program dahilinde emeği geçenlere ise teşekkür belgesi verildi. Kursa katılan görme engelli vatandaşların katılım belgelerini daha rahat okumaları için braille alfabesi ile yazıldı.

Sertifika töreninde konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, görme engelli vatandaşlara yönelik gerçekleşen projenin Mersin'de ses getirdiğini belirtti. Tarhan, projeye katılarak eğitim alan kursiyerlere ve emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu tarz projelerimize hiç bir engel tanımadan destek olmaya devam edeceğiz. Belediye olarak görme engelli vatandaşlara yönelik projelerimiz gibi birçok projemizi hayata geçireceğiz. Engelsiz bir kent düzeyine ulaşmamız için daha çok çaba sarf etmemiz gerektiğini biliyoruz. Bu düzeyde çalışmalarımız gittikçe ilerleyecektir. En kısa zamanda, Mersin'i ve Mezitli'yi daha güzel projelerle buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Sosyolog Ayça Avuloğlu ise projelerine destek verdikleri için Başkan Tarhan'a teşekkürlerini iletti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engel(İ)sizsiniz' Projesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement