Engelli Aracı İçin Anlamlı Tören! - Son Dakika
Güncel

Engelli Aracı İçin Anlamlı Tören!

Engelli Aracı İçin Anlamlı Tören!

Tören, engelli aracın alınması sürecinde yapılan etkinlikleri ve paydaşlarla yapılan röportajları içeren kısa bir video filmi gösterimi ile başladı.

04.12.2014 14:03  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu öğrencileri tüm sene boyunca gerçekleştirdiği birçok etkinliğin gelirini çok anlamlı bir amaç için kullandılar ve engelli sporcuların ihtiyaç duydukları bir araç aldılar. Okulda düzenlenen resmi törende emeği geçen paydaşlar onurlandırıldı

Daha sonra konuşan Okul Müdürü Nilhan Çetinyamaç "Öğrencilerimizi toplumsal ihtiyaçlara karşı duyarlı kılmak ve sorumluluk kazandırmak okulumuzun en önem verdiği hedeflerindendir. Engelli sporcuların ulaşımlarını sağlamak için böyle bir araca ihtiyaçları olduğunu öğrendiğimizde, İzmir SEV ailesi olarak bunu kendimize amaç edindik. Geçtiğimiz iki yıl boyunca birçok etkinliğimizi bu amaca hizmet etmek üzere planladık. Geleneksel Bazaar Day'imizin, tiyatro gösterilerimizin, 19 Mayıs yürüyüşümüzün gelirlerini bu aracın alınması için kullandık. Bu önemli törenin Dünya Engelliler Günü öncesi yapılması, günümüzü daha anlamlı kıldı. Bugün sözümüzü yerine getirebilmenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz" dedi.

İzmir Direnen Engelsiz Spor Kulübü (İZDESK) Başkanı Funda Doğan Kapukıran da tüm İzmir SEV öğrencilerini kutlayarak küçük yürekleriyle böylesine büyük bir projeye destek verdikleri için teşekkür etti. Aracın alınmasında, Buca Belediyesi ve Otokoç'un da destekleri olduğunu belirtti. Bu değerli desteğin anısına, tüm engelliler ve İZDESK adına Okul Müdürü Nilhan Çetinyamaç'a, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya ve Otokoç İzmir Bölge Müdürü Salim Bahçeevli'ye birer hatıra kalemi hediye etti.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da bu güzel öykünün yazarı ve oyuncusu olarak nitelediği İzmir SEV öğrencilerine seslenerek en büyük alkışı öğrencilerin ve velilerin hakkettiğini söyledi. Belediye olarak bu işbirliğinin bir paydaşı olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Piriştina, aracın sürdürülebilirliği için gereken bakım, benzin gibi harcamaların belediyeleri tarafından sağlanacağını söyledi. İzmir SEV öğrencilerinin bu anlamlı bağışının tüm okullara ve kurumlara örnek olmasını dilediğini belirtti.
Tören, günün anısına verilen resepsiyonla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Aracı İçin Anlamlı Tören! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement