Engelli Basketbolcular Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Engelli Basketbolcular Hazırlıklarını Sürdürüyor

Engelli Basketbolcular Hazırlıklarını Sürdürüyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

14.10.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi'nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Kamil Ocak Spor Salonunda çalışmalarını devam ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 15 Kasım'da başlayacak lig öncesi eksiklerini gidermeye çalışıyor.

Yeni sezonda Büyükşehir Belediyesi'ni ve Gaziantep'i ligde en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Antrenör Muharrem Karakafa, "Yeni sezonun başlamasına bir aylık zaman kaldı. Bu zaman içerisinde tüm eksiklerimizi gidermek, lige hazır bir takım konumuna gelmek istiyoruz. Çalışmalarımız Kamil Ocak Spor Salonunda devam ediyor. Bu süreçte yapabildiğimiz kadar hazırlık maçları yapmak istiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız hazırlık maçlarında alınan skorların hiç önemi yok. Önemli olan tüm oyuncularımızın performansını görüp, ligde mücadele edeceğimiz kadroyu oturtmak" dedi.

Onursal Başkan Fatma Şahin'e ve Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Antrenör Muharrem Karakafa, "Bize destek verenleri asla mahcup etmek istemiyoruz. Başkanlarımızın desteğine layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Basketbolcular Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement