Engelli Gençten Başbakan Erdoğan'a: Yürümek İstiyorum - Son Dakika
Güncel

Engelli Gençten Başbakan Erdoğan'a: Yürümek İstiyorum

Engelli Gençten Başbakan Erdoğan\'a: Yürümek İstiyorum

Avcılar'daki açılış töreninde Anıl Bozkaya adlı engelli bir genç Başbakan'a yürümek istediğini söyledi. Başbakan genç için doktoruna talimat verdi.

12.04.2014 18:51  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar Ambarlı'da yapılan İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılış töreninde çok sayıda istekle karşılaştı. Vatandaşlar isteklerini Erdoğan'a iletmek için birbiriyle yarıştı. Engelli bir genç Başbakan'a yürümek istediğini söyledi. Başbakan genç için özel doktoruna talimat verdi.

VALİ'YE TALİMAT

Başbakanın yanına ulaşmayı başaran bir çocuk fotoğrafını imzalattırdı. Adını vermek isteyen başka bir vatandaş da Erdoğan'ı sıkıntısını iletti. Yazılı evrakı dikkatle inceleyen Başbakan yanındaki Vali Mutlu'ya talimat verdi. Bu kişinin isteğinin yurtdışındaki çocuklarının vatandaşlığa alınmasıyla ilgili olduğu öğrenildi.

ENGELLİ GENÇ: YÜRÜMEK İSTİYORUM

Erdoğan törenin ardından kadınlara lale hediye etti. Başbakan, laleleri dağıtırken Anıl Bozkaya adlı engelli bir genç sesini duyurmaya çalıştı. Yanındakilerin yardımıyla yüremek istediğini ileten Bozkaya elini uzatarak Erdoğan'la tokalaştı. Başbakan özel Doktoru Cevdet Erdöl'a çağırtarak, Bozkaya'nın durumuyla ilgilenilmesini istedi. Başbakan törenin ardından bir süre tesislerde dolaştı. Erdoğan saat 18: 00'de Avcılar Ambarlı'dan ayrıldı. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Gençten Başbakan Erdoğan'a: Yürümek İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • YAV HE HE: DURMAK YOK . . . 22 4 Yanıtla
  • MHPLİ: Allah Tüm engelli Vatandaşlarımıza yürümelerini nasip etsin 20 0 Yanıtla
  • ağrı: adamın dibisin 8 3 Yanıtla
  • Tekyol: Oda yürütmek istiyor nabacaz? 1 1 Yanıtla

Advertisement