Engelli Öğrenci Ürünleri Sergilendi - Son Dakika
Yerel

Engelli Öğrenci Ürünleri Sergilendi

Engelli Öğrenci Ürünleri Sergilendi

Erzin'de Erzin Kadın Dayanışma Derneğinin "Bak Ben Yaptım" konulu SODES projesi kapsamında engelli öğrencilerin yaptığı ürünler sergilendi.

15.03.2014 10:14  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Erzin ilçesinde Erzin Kadın Dayanışma Derneği'nin "Bak Ben Yaptım" konulu SODES projesi kapsamında engelli öğrencilerin yaptığı ürünler sergilendi.

Cumhuriyet alanındaki serginin açılışı öncesi bir konuşma yapan Erzin Kaymakamı İskender Yönden, "Bu projeyle engelli çocuklarımızın neler yapabildiğini bu eserlerle görmüş olduk. Bu proje sayesinde bu çocuklarımızı aile baskısından ve ev hapsinden kurtarıp hayata bağlayan başta Erzin Kadın Dayanışma Derneği yöneticilerine ve SODES yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Erzin Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Songül Karaosmanoğlu da, projenin yaklaşık 4 aydır devam ettiğini belirterek, "SODES destekli derneğimizin hayata geçirdiği 'Bak Ben Yaptım' projesi 20 engelli öğrencilerimizle yaklaşık 4 aydan beri devam etmektedir. Projedeki amacımız engelli çocuklarımızı ev hapsinden kurtarmak ve hayata bağlamaktır. Ailelerin yoğun isteği üzerine projeyi devam ettirmek amacındayız" dedi.

Engelli çocukların ürünleri Cumhuriyet alanında 2 gün boyunca sergilenecek. Ürünler, açılışa katılanlar tarafından değerinden fazla para vererek satın aldılar.

Açılışa, Erzin ilçe kaymakamı İskender Yönden, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Erzin Kadın Dayanışma üyeleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, engelli öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Öğrenci Ürünleri Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement