Engelli Öğrenciye Dayak İddiası - Son Dakika
Güncel

Engelli Öğrenciye Dayak İddiası

Diyarbakır'da zihinsel engelli bir öğrenci sınıfta sıra dayağı atarken bileğini kırdığı iddiasıyla öğretmeninden şikayetçi oldu.

03.12.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da zihinsel engelli bir öğrenci sınıfta sıra dayağı atarken bileğini kırdığı iddiasıyla öğretmeninden şikayetçi oldu.

İddiaya göre Kayapınar'da bir lise öğretmeni S.M, yaramazlık yaptıkları gerekçesiyle sınıftaki öğrencileri sıra dayağından geçirdi. Dayak yiyen öğrencilerden zihinsel engelli B.A, kolunda meydana gelen şişlik nedeniyle gittiği hastaneden 5 günlük rapor aldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne giderek öğretmeninden şikayetçi olan B.A, sosyal hizmet uzmanı eşliğinde verdiği ifadesinde yaşadığı olayı şöyle anlattı:

"Öğretmenimiz derse girdiği sırada 3 arkadaşı ayakta görünce kızarak dışarı çıktı. Tekrar içeri girdiğinde elinde kalın ve uzun bir sopa ile sınıfı sıra dayağından geçirdi. Öğretmen sınıftaki arkadaşların ellerini açtırarak herkesin avucuna sopayla vurdu. Sıra bana geldiğinde sağ avucuma ve bileğime hızlıca vurdu. Okuldan eve geçtiğimde anneme bileğimin şişkinliğini gösterdim. Bileğim çok şiştiği için hastaneye gittik. Bileğim kırıldığı için tedavi yaptılar. Öğretmenim ilk kez bana sopayla vurdu. Bileğimin kırılmasına sebebiyet verdiği için şikayetçiyim."

Mağdur avukatı Lezgin Ahmet Baybaşin özel eğitim alan bir çocuğa şiddet uyguladığını öne sürdüğü öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelli Öğrenciye Dayak İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement