Engelli Öğrenciye Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Engelli Öğrenciye Tekerlekli Sandalye Yardımı

Engelli Öğrenciye Tekerlekli Sandalye Yardımı

Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Mollakent köyünde yaşayan yürüme engelli ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi Suat Arif İnan'a, Balıkesir Sakatlar Derneği tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

16.01.2015 11:09  Güncelleme: 10:59

Mollakent İlkokulu Müdür Yardımcısı Ömer Kaya'nın girişimleri sonucu, Balıkesir Sakatlar Derneği tarafından gönderilen tekerlekli sandalye İnan'a hediye edildi.

Mollakent İlkokulu Müdür Yardımcısı Ömer Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnan'ın doğuştan yürüme engelli olduğunu ve okula babasının kucağında okula gelip gittiğini söyledi.

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un aracılığıyla, Balıkesir Sakatlar Derneği tarafından gönderilen sandalyenin öğrenciye verildiğini belirten Kaya, şöyle konuştu:

"İnan'ın bugüne kadar hiç tekerlekli sandalyesi olmamış. İkinci sınıf öğrencisi İnan, bugüne kadar babasının kucağında okula gelip gidiyordu. İnan için Balıkesir Belediye Başkanı Uğur'u arayarak yardımcı olmasını istedik. Uğur, Balıkesir Sakatlar Derneği ile diyaloğa geçerek, derneğin tekerlekli sandalye göndermesini sağladı. Yardımlarından Uğur'a ve Dernek Başkanı Zeki Uslu'ya teşekkür ediyorum."

İnan ise artık tekerlekli sandalyeyle okula gideceğini belirterek, kendisine sandalye hediye eden derneğe teşekkür etti.

Kızına hediye edilen tekerlekli sandalyeyi teslim alan baba Nurullah Arif İnan da bu hayırlı hizmette destek veren ve aracı olanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli Öğrenciye Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement