Engellı Sporunun Gözde Kamp Yerı Adana - Son Dakika
Yerel

Engellı Sporunun Gözde Kamp Yerı Adana

Engellı Sporunun Gözde Kamp Yerı Adana

Engelli sporunun Türkiye’deki ve Avrupa’daki başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana, takımların kamp yeri olarak da tercih edilen bir şehir haline geldi.

05.08.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli sporunun Türkiye'deki ve Avrupa'daki başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana, takımların kamp yeri olarak da tercih edilen bir şehir haline geldi.Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Milli Takımı Adana'da kamp yapıyor.

Engelli sporunun Türkiye'deki ve Avrupa'daki başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana, büyük şampiyonalara ev sahipliği yapmasının ardından, ulusal ve uluslararası takımların kamp merkezi olarak da tercih edilmeye başlandı. 1-8 Eylül 2014 tarihlerinde İspanya'nın Zaragoza kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacak Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Milli Takımı Adana'da kamp yapıyor.

1 Ağustos'ta Adana Sürmeli Oteli'nde kampa giren ve Yüreğir Spor Salonu'nda idmanlarını gerçekleştiren milli takım, 10 Ağustos'a kadar çalışmalarını Adana'da sürdürecek.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı ve Adana Büyükşehir Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya, ulusal ve uluslararası engelli spor camiasında, şampiyonaların gözde mekanı haline gelen Adana'nın, kamp yeri olarak da tercih edilen bir şehre dönüştüğünü söyledi. Ali Duran Karakaya, Adana'da düzenlenecek şampiyonaların ve Adana'da kamp yapılmasının, kentin tanıtımına önemli katkı koyduğunu ifade etti.

Adana'da kamp yapan Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Milli Takımı'nda Adanalı 3 sporcu da yer alıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellı Sporunun Gözde Kamp Yerı Adana - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement