Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye

Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye

Konya’nın Kulu İlçesi’nde yaşayan engelli vatandaşa Engelli Çoçuklarla Ele Ele Derneği tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

07.07.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu İlçesi'nde yaşayan engelli vatandaşa Engelli Çoçuklarla Ele Ele Derneği tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Ankara'da bulunan Engelli Çocuklarla Ele Ele Derneği tarafından Kulu Karacadağ Mahallesi Söğütlü Yaylasında 6 aylıkken havale geçiren 42 yaşındaki Nihat Koparan'a tekerlekli sandalye hediye edildi.

Dernek yetkilileri Sibel Tunç ve Gülüzar Yaman tarafından Söğütlü yaylasındaki evinde ziyaret edilen Nihat Koparan kendisine hediye edilen tekerlekli sandalye için çok memnun olduğunu belirterek, "Bu andan itibaren ailemden pek fazla yardım talebi olmaksızın, kendi imkanlarımla tekerlekli sandalye ile istediğim yerlere kolaylıkla gidip gelebileceğim. Bana bu imkanları sağladıkları için söz konusu El Ele Derneği'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Engelli vatandaş Nihat Koparan'ın annesi Ayşe Koparan ise oğluna hediye edilen tekerlikli sandalye ile kendisinin de oğlu ile devamlı ilgilenmesine gerek kalmadığını belirterek, işinin hafifleyerek yükünün hafiflediğini söyledi ve yetkililere teşekkür etti.

Dernek yetkilileri Kulu ve genelinde bu tür yardıma muhtaç kişilere yardımlara devam edeceklerini belirtti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement