Engelliler Derneğinden Başkan Çoban'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Engelliler Derneğinden Başkan Çoban'a Ziyaret

Engelliler Derneğinden Başkan Çoban\'a Ziyaret

Bitlis’in Ahlat Engelliler İle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Neslihan Akdemir ve dernek üyeleri, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’ı makamında ziyaret ettiler.

12.02.2015 14:38

Bitlis'in Ahlat Engelliler ile El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Neslihan Akdemir ve dernek üyeleri, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Çoban, engelli vatandaşların sorunları ve çözüm önerileri hakkında Dernek Başkanı Neslihan Akdemir ve dernek üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban, "Engelli kardeşlerimizi toplumun birer ayrılmaz parçası olarak görüyoruz. Dolayısıyla engelli kardeşlerimize farklı yaklaşmaktan ziyade onların yaşam koşullarında birliktelik, samimiyet, anlayış ve hoşgörümüz uygar bir toplum olmamızda kalıcı bir rol oynamaktadır. Bu vesile ile Ahlat Engelliler ile El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yöneticilerimizin ziyaretinden duyduğum memnuniyeti belirtirken, kardeşlerimizle istişare ettiğimiz konularla ilgili de görüş alışverişimiz devam edecektir" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Derneğinden Başkan Çoban'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement