Nevşehir'de Engelliler Güne Spor Yaparak Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de Engelliler Güne Spor Yaparak Başlıyor

Nevşehir\'de Engelliler Güne Spor Yaparak Başlıyor

Nevşehir'in Kıratlıoğlu Mahallesinde, belediyenin hizmete kazandırdığı Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde eğitim gören engelliler, güne sabah sporu ile başlıyor.

26.09.2014 09:13  Güncelleme: 09:43

Nevşehir'in Kıratlıoğlu Mahallesi'nde Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde eğitim gören engelliler, güne sabah sporu ile başlıyorlar.

Nevşehir'de eğitilebilir zihinsel engellilerin, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunmasının amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nden yararlanan 30' u aşkın zihinsel engelli, merkezde gerçekleştirecekleri eğitim ve sosyal amaçlı çalışmalara spor yaparak başlıyorlar.

Uzman eğitici nezaretinde spor yaparak güne başlayan engelliler, yaklaşık 30 dakika süre ile güne daha zinde başlamanın da keyfini yaşıyorlar. Bu arada bazı engellilerde masa tenisi ile boş vakitlerini değerlendirmeye çalışıyorlar. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de Engelliler Güne Spor Yaparak Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement