Engelliler Kendi İşini Kuracak - Son Dakika
Yerel

Engelliler Kendi İşini Kuracak

Engelliler Kendi İşini Kuracak

Ordu Özürlüler Derneği Genel Başkanı İmdat Aktaş, İŞKUR’dan kendi işini kurmak isteyen engelliye toplamda 36 bin TL hibe desteği verilebileceğini söyledi.

21.08.2014 09:34

Ordu Özürlüler Derneği Genel Başkanı İmdat Aktaş, İŞKUR'dan kendi işini kurmak isteyen engelliye toplamda 36 bin TL hibe desteği verilebileceğini söyledi.

Türkiye İş Kurumu'ndan kendi işini kurmak isteyen engellilere istihdamlarını sağlayacak projelere karşılıksız hibe desteği verilecek.

Kendi işini kurmak isteyen engellilerin İŞKUR'a müracaat etmelerini gerektiğini belirten Başkan Aktaş, "36 bin liraya kadar verilen hibe desteği kapsamında işyeri kuruluşu için 2 bin, işletme giderleri için 4 bin, kuruluş desteği için 30 bin liradır. Komisyona sunulacak projeler ile girişimcilik eğitimi alan veya kuracağı meslekte eğitim almış kendi işini kurmak isteyenler engelli bireylere toplamda 36 bin TL'ye kadar hibe desteği verilecek. Bu destekten yararlanmak isteyenlerin 12 Eylül 2014 tarihine kadar proje başvurusunu İŞKUR'a yapmaları gerekmektedir"dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Kendi İşini Kuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement