Engelliler Zeynep Emiroğlu'nu Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Engelliler Zeynep Emiroğlu'nu Ağırladı

Engelliler Zeynep Emiroğlu\'nu Ağırladı

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, İzmit’e ataması çıkan Kaymakam Ersin Emiroğlu’nun eşi ve Binbir Sevgi gönüllüleri Oluşumun öncüsü Zeynep Emiroğlu ve sevgi gönüllülerine kahvaltı verdi.

18.09.2014 17:44

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, İzmit'e ataması çıkan Kaymakam Ersin Emiroğlu'nun eşi ve Binbir Sevgi gönüllüleri Oluşumun öncüsü Zeynep Emiroğlu ve sevgi gönüllülerine kahvaltı verdi.

Bugün saat 11: 00'de Didim ve Yöresi Engelliler Derneğinde düzenlenen kahvaltıya Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ve eşi, Kaymakam Ersin Emiroğlu'nun eşi ve Binbir Sevgi gönüllüleri Oluşumun öncüsü Zeynep Emiroğlu, Binbir Sevgi gönüllüleri ile dernek üyeleri katıldı.

Düzenlenen kahvaltı İzmit'e ataması çıkan Kaymakam Ersin Emiroğlu ile eşi ve Binbir Sevgi gönüllüleri Oluşumun öncüsü Zeynep Emiroğlu için verilirken Kaymakam Ersin Emiroğlu se yoğun programı dolayısıyla etkinliğe katılamadı. Samimi ortamda geçen kahvaltıda konuşan Kaymakam Ersin Emiroğlu'nun eşi ve Binbir Sevgi gönüllüleri Oluşumun öncüsü Zeynep Emiroğlu düzenlenen etkinliğin bir veda etkinliği olarak hatırlanmamasını isterken "Bizler gönüllü olarak Engellilerimiz ve Derneğimiz için görev aldık. Burada yapılan çalışmalar çok önemli ve bunun devamı gelmesi lazım. Gönüllülük esasına göre yapılan çalışmaların sürekli ve plan içerisinde olmasını önemsiyorum. Bu noktada kurulan bu oluşumun devamlı olması dernek ve engelliler açısından önemli. Burada sadece engellilerimize akülü sandalye almak önemli değil; önemli olan onlarla iletişimi sürekli tutmak, dernek bünyesine katılmalarını sağlamaktır. Bu kapsamda 300 olan dernek üye sayının daha da artmasını diliyorum. Bu şekilde derneğe yapılacak bağışlarla dernek çalışmaları sekteye uğramadan sürebilir. Bu süreklilikte duyarlılık sayesinde olacaktır" dedi.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nun eşi ve Binbir Sevgi gönüllüleri Oluşumun öncüsü Zeynep Emiroğlu'na yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederken Didimlilerin gönlünden ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Altıntaş Dernek olarak çalışmalarını ara vermeden sürdüreceklerini belirterek "Mobil aidat sistemi kurduk. Derneğimize bağış yapmak isteyenler kendilerine gönderilen mesaja olumlu cevap vermeleri durumunda aylık olarak 10 TL gibi cüzi miktarda otomatik olarak hesaplarından bağış yapabilecekler. Bu konuda çalışmalarını sürdürüyoruz ve bilgilendirme yapacağız" dedi.

Kahvaltının sonundan Zeynep Emiroğlu dernek üyeleri ve gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Zeynep Emiroğlu'nu Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement