Engellilere Müjde - Son Dakika
Yerel

Engellilere Müjde

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, bir kurum ve hayırsever iş adamı tarafından 60 engelliye tekerlekli sandalye ve burs vereceğini bildirdi.

22.06.2011 13:06

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, bir kurum ve hayırsever iş adamı tarafından 60 engelliye tekerlekli sandalye ve burs vereceğini bildirdi.

Koyun, yaptığı yazılı açıklamada, Malatya'lı yardımsever iş adamı ve Milli Eğitim Vakfı (MEV) Ankara Şubesi Başkanı Ekrem Dernek tarafından Malatya'daki ihtiyaç sahibi 60 engelliye dernek aracılığıyla tekerlekli sandalye yardımı yapılacağını ifade etti.

Malatya Aslantepe Rotary Kulübü tarafından da, üniversitelerde okuyan Malatya'lı engelli öğrencilere dernek aracılığıyla eğitim bursu verileceğini belirten Koyun, üniversitede okuyan engelli tespit edilemediği takdirde, bursun lisede okuyan engellilere verileceğin kaydetti.

Koyun, dernek aracılığıyla yapılacak olan tekerlekli sandalye yardımından ve verilecek olan eğitim bursundan faydalanmak isteyen engellilerin sağlık kurulu raporu, nüfus cüzdan fotokopisi ve ikametgah belgesiyle en kısa sürede Malatya Şubesi'ne müracaat etmeleri gerektiğini vurguladı.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi olarak, yapılacak olan bu anlamlı yardımların diğer iş adamları ve sivil toplum örgütlerine örnek teşkil etmesini dileyen Koyun, "İhtiyaç sahibi 60 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımı yapacak olan yardımsever iş adamı hemşehrimiz sayın Ekrem Dernek ve Aslantepe Rotary Kulübü Başkanı ile üyelerine engelliler adına teşekkür ediyorum" dedi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engellilere Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement