Erdek Belediye Başkanı Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Erdek Belediye Başkanı Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle İfade Verdi

Erdek Belediye Başkanı Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle İfade Verdi

Balıkesir'in Erdek İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Sarı, başarısız darbe girişiminin olduğu gece, sosyal medya hesabından yaptığı "TRT'de işlem tamam" yazılı paylaşımı nedeniyle ifadeye çağrıldı.

21.07.2016 17:44

Balıkesir'in Erdek İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Sarı, başarısız darbe girişiminin olduğu gece, sosyal medya hesabından yaptığı "TRT'de işlem tamam" yazılı paylaşımı nedeniyle ifadeye çağrıldı. Cumhuriyet Savcısına ifade veren Sarı, serbest bırakıldı.

Erdek Belediye Başkanı Sarı, iddiaya göre 15 Temmuz akşamı sosyal medya hesabından "TRT'de işlem tamam" paylaşımını yaptı. Bir vatandaşın suç duyurusu üzerine Hüseyin Sarı, savcılığa çağrıldı.

Savcıya verdiği ifadede, darbe teşebbüsünü desteklemediğini belirten Belediye Başkanı HÜseyin Sarı, "Benim kişiliğimi bilen herkes böyle bir durumu desteklemeyeceğimi bilir. Ben o paylaşımı TRT'nin yayınına olumsuz yönde bir müdahale olduğu ve zorla yayın yaptırıldığı için yazdım. Asla böyle bir teşebbüsü desteklemedim" dedi. Sarı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

MAYIN FİLO KOMUTANLIĞINDA ARAMA

Başarısız darbe girişimi sonrası gözaltına Erdek Mayın Filo Komutanı Tuğamiral Gökhan Polat'ın karargahtaki odasında ve lojmanında Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı gözetiminde arama yapıldı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdek Belediye Başkanı Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement