Erdemli Belediye Başkanı Tollu'ya Sporculardan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediye Başkanı Tollu'ya Sporculardan Ziyaret

Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenecek, "Uluslar arası Kick Boks Şampiyonlar Gecesi"ne katılacak sporcular, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu makamında ziyaret etti.

16.08.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenecek, "Uluslar arası Kick Boks Şampiyonlar Gecesi"ne katılacak sporcular, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu makamında ziyaret etti.

Tollu, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye ve yurt dışından toplam 20 sporcunun katılacağı etkinliğe çok önem verdiklerini söyledi.

Sportif faaliyetlerin özellikle gençler için çok önemli olduğunu vurgulayan Tollu, şöyle konuştu:

"Spor faaliyetleri gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmesinin önüne geçilmesi adına madde bağımlısı olmalarının önüne geçilmesi adına, gençlerin boş zamanlarını iyi değerlendirmeleri adına çok ciddi bir faaliyet. Biz belediyecilik hizmeti yaptığımız her alanda özellikle gençlerimizin sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri fiziki mekanları oluşturmaya gayret ediyoruz. Şimdiye kadar ilçemizde bir tane bile tenis kortu yok iken şimdi 4 tane birden var. Voleybol ve basketbol sahalarımız yoktu şu ana kadar 20 saha yaptık.  Sadece tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları yapmıyoruz ata sporumuz güreşin ilçemizde canlanması adına da faaliyetlere başladık."

Ziyaretin ardından Tollu, sporcularlaanı fotoğrafı çektirdi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediye Başkanı Tollu'ya Sporculardan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement