Erdemli Belediyesi Eski Beldelerde Asfalt Atağı Başlattı - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi Eski Beldelerde Asfalt Atağı Başlattı

Erdemli Belediyesi Eski Beldelerde Asfalt Atağı Başlattı

Mersin’in Erdemli Belediyesi, yeni yasayla belde statüsünü kaybederek mahalle olan bölgelere asfalt atağı başlattı.

19.06.2014 13:23

Mersin'in Erdemli Belediyesi, yeni yasayla belde statüsünü kaybederek mahalle olan bölgelere asfalt atağı başlattı. Ekipler, bu kapsamda Çeşmeli Mahallesi'nin yollarını asfaltlıyor.

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, asfalt atağını Çeşmeli Mahallesi'nde yürütüyor. Çeşmeli'nin Büyükşehir yasası ile kendilerine bağlanan yeni mahallelerden birisi olduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her beldeye olduğu gibi Çeşmeli'ye de kaliteli hizmetin götürüleceğini kaydetti. Şu an Çeşmeli Mahallesi'nde bir taraftan yol genişletme ve temizleme çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Tollu, bir taraftan da asfaltlama çalışmalarının başladığını bildirdi.

Çeşmeli'de bugüne kadar hizmet eden, emeği geçen herkese teşekkür eden Tollu, "Fakat çeşitli sebeplerden dolayı birçok hizmet eksik kalmış. Muhtemelen olanaksızlıklar sebebi ile rutin hizmetler yapılmış. Şimdi Erdemli Belediyesi olarak güçlü bir şekilde Çeşmeli'de yatırımlar ve hizmetler sunuyoruz. Çünkü belediyemizi son 5 yılda bugünlere hazırladık. Hem ekonomik hem de altyapı bakımından belediyemizi güçlendirdik. Araç, gereç ve insan kaynakları bakımından iyi durumdayız ve en iyi hizmeti sunmaya hazırız. Çeşmeli'nin önceliği yollardır. Şu an ilk olarak bu sorunu çözmemiz lazım. Yollar hizmet istiyor ve belediyemiz şu an bu hizmeti Çeşmeli'ye götürüyor" dedi.

Sadece Çeşmeli'de değil, Erdemli'ye bağlanan her mahallenin önemli hizmet eksikliklerinin olduğunu kaydeden Tollu, Erdemli Belediyesi'nin bu eksikliği kapatabilecek gücünün olduğunu vurguladı. Şu an Çeşmeli ile birlikte birçok mahallede eş güdümlü birçok hizmetin verildiğinin altını çizen Tollu, Erdemli merkezi ve mahallelerinin en iyi hizmeti alacağını, çalışmaların şu an bu yönde sürdüğünü dile getirdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi Eski Beldelerde Asfalt Atağı Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement