Erdemli Belediyesi Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Başladı

Erdemli Belediyesi Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Başladı

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediyenin yaz spor okulları kapsamında açtıkları kurslara kayıtların başladığı bildirdi.

09.06.2016 14:07

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediyenin yaz spor okulları kapsamında açtıkları kurslara kayıtların başladığı bildirdi.

Erdemli Belediyesi'nin, Erdemli Belediyespor Kulübü ile birlikte her yaz açtığı spor okullarına ilişkin yazılı bir açıklama yapan Bakan Tollu, futbol, tekvando, muay thai, tenis, voleybol, basketbol ve güreş dallarında açtıkları kurslara kayıtları almaya başladıklarını kaydetti. Kurslara şu ana kadar yoğun ilgi olduğunu vurgulayan tollu, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla Erdemli'ye değişik alanlarda hizmetler sunduklarını kaydetti. Erdemli'nin gelişmesi için her türlü yeniliği ve ayrıntıyı inceleyerek vatandaş için en hayırlı hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade eden Tollu, "Eğitim döneminin sona ermesiyle çocuklarımızın tatil ve dinlenme dönemlerini en iyi şekilde değerlendirmesi için biz de belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Kültür Merkezi Projemizin hayata geçmesiyle sanatsal ve kültürel hizmetlerimiz hız kazandı. Belediyespor Kulübümüzü de bu minvalde en faal şekilde kullanacağız. Futbol, tekvando ve muay thai, tenis, voleybol, basketbol, güreş kursu kayıtları alınmaya başlamıştır" dedi.

Erdemli'de sporun gelişmesi, çocuklar ve gençlerin ilgi duyması için mevcut futbol sahasının yenilendiğini, bunun yanı sıra birçok mahalleye spor tesisleri yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini dile getiren Tollu, bir taraftan da spor konusunda alt yapı çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Tollu, açılan kursların vatandaşlar tarafından gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu da ifade etti.

Erdemli Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Mercan da Erdemli'de spor altyapısının gelişmesi adına Erdemli Belediyesi ile ortak adımlar atarak önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Sporun çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğuna dikkat çeken Mercan, bunun için mücadele ettiklerini ve bu amaç etrafında bu sene spor dallarında da artış yaptıklarını kaydetti.

Kurs başvurularının belediye Basın Yayın Müdürlüğü Halkla İlişkiler Danışma Servisi'ne ve Erdemli Belediyespor Futbol Kulübüne yapılabileceği bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement