Erdemli'de Parke Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Parke Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Erdemli\'de Parke Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mersin’in Erdemli Belediyesi, Çiftepınar Mahallesi’nde sokakları parkeyle donatırken, İlemin Mahallesi’nde de okul bahçesine parke döşedi.

08.06.2016 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi, Çiftepınar Mahallesi'nde sokakları parkeyle donatırken, İlemin Mahallesi'nde de okul bahçesine parke döşedi.

Erdemli Belediyesi'nin parke çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda mahallelerde yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her köşesini parkeyle donatacaklarını belirtti. Belediyenin yol hizmeti atağının sürdüğünü dile getiren Başkan Tollu, tüm hizmetlerde öz sermaye kullanmaya azami derecede dikkat ettiklerini ve tasarrufa çok önem verdikleri kaydetti. Uzak yakın demeden tüm mahallelere parke döşediklerini ve döşemeye devam edeceklerini ifade eden Tollu, belediye ekiplerinin İlemin Mahallesi'nde okul bahçesini parkeyle donattıklarını, aynı zamana Çiftepınar Mahallesi'nde de belirli sokaklara parke çalışması yapıldığını bildirdi.

Yapılan hizmetlere sahip çıkmanın önemine de değinen Tollu, "Türk milleti olarak bizim en önemli özelliğimiz milli sermayeye sahip çıkmaktır. Yerine getirdiğimiz hizmetlerdeki mal ve malzemeler belediyemiz tesislerinde üretiliyor. Belediyemiz mühendisleri ve işçileri ile icra ediyoruz. Kendimiz üretiyor, kendimiz hizmete sunuyoruz. Hep birlikte el ele vererek ve azimle çalışarak Erdemli'yi zirvelere taşıyacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Parke Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement