Erdemli'nin Kargıcak ve Tabiye Mahallelerine Sıcak Asfalt Döküldü - Son Dakika
Yerel

Erdemli'nin Kargıcak ve Tabiye Mahallelerine Sıcak Asfalt Döküldü

Erdemli\'nin Kargıcak ve Tabiye Mahallelerine Sıcak Asfalt Döküldü

Mersin’in Erdemli Belediyesi, asfalt çalışmaları kapsamında Kargıcak ve Tabiye Mahallelerine sıcak asfalt döktü.

15.08.2016 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi, asfalt çalışmaları kapsamında Kargıcak ve Tabiye Mahallelerine sıcak asfalt döktü.

Erdemli Belediyesince yürütülen asfaltlama çalışmalarında ilçenin her köşesinde çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yol çalışmalarında gece gündüz çalışıp bir yıl içerisinde asfaltsız yol bırakmayacaklarını belirtti. Erdemli Belediyesi ekiplerinin gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Tollu, "Ekiplerimiz şu anda Kargıcak ve Tabiye Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesi tarafından verildiğinin altını çizen Tollu, "Mahallelerimiz tarihleri boyunca görmedikleri hizmete şahit olmaktadırlar. Vatandaşımız bu durumu takdirle karşılamakta ve memnuniyetlerini dualar eşliğinde bize bildirmektedirler. 'Halka hizmet Hakka hizmettir' bilinciyle hareket ediyoruz. Bu da bizlere ayrı bir motivasyon sağlıyor. Bu anlayıştan asla vazgeçmeyeceğiz. İnsan olan her yere insanların ihtiyacı olan tüm hizmetleri götürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yol hizmetinin öncelikli olduğuna vurgu yapan Tollu, kentlerin gelişmesindeki en önemli faktörün yol olduğunu dile getirdi. Yolun medeniyet göstergesi olduğuna dikkat çeken Tollu, şöyle devam etti: "Bir şehre en iyi hizmetleri sunabilirsiniz, en güzel çalışmaları yapabilirsiniz, fakat insanın yolu yoksa bu hizmetlerin hiçbir kıymeti yoktur. Bu anlamda yol hizmetinin idrakinde olarak hizmetlerimizi sunuyoruz. Bu çalışmalarımız eş zamanlı olarak birçok mahallemizde sürüyor. Yol konusunda son derece iddialıyız." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'nin Kargıcak ve Tabiye Mahallelerine Sıcak Asfalt Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement