Erdemli Ziraat Odasında Devir Teslim - Son Dakika
Yerel

Erdemli Ziraat Odasında Devir Teslim

Erdemli Ziraat Odasında Devir Teslim

Erdemli Ziraat Odasının eski başkanı Adnan Dölek görevini, bir süre önce yapılan kongrede başkanlığa yeni seçilen Ahmet Öğer'e devretti.

09.02.2015 10:10  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli İlçesi Ziraat Odası Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti. Odanın eski başkanı Adnan Dölek görevini, bir süre önce yapılan kongrede başkanlığa yeni seçilen Ahmet Öğer'e devretti.

Devir teslim sırasında kısa bir konuşma yapan eski başkan Dölek, "Demokrasinin gereği bizde yeni bir ekip olarak gelmiştik. 8 yıldır da bu görevi en iyi şekilde yürütmeye gayret ettik. Demokrasi de elbette kazanmakta, kaybetmekte var. Ben göreve gelen arkadaşımızı kutluyorum" dedi.

Odanın Erdemli çiftçisine faydalı olmak amacını güttüğünü ifade eden Dölek, "Tek dileğim birbirimize sahip çıkmamız, çiftçimize sahip çıkmamızdır. Çiftçimize sahip çıkarsak Erdemli kazanır, Türkiye kazanır" diye konuştu.

Erdemli Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öğer'de, oda olarak herkesin bilgi ve tecrübesinden istifade edeceklerini belirterek, "Bizlerde tabi ki sizlerin bilgi ve tecrübesinden istifade etmek isteriz. Bu memlekette yaşıyoruz, çiftçimize faydalı olabilmek için hep beraber olacağız. Ben yok, bundan sonra hep biz olacağız. İnsan tek başına hiçbir şey yapamaz. Ekip ve destek her zaman şarttır. İlginizden dolayı bizlerde size teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından eski başkan Dölek, başkanlığı süresince taktığı rozetini, odanın yeni başkanı Ahmet Öğer'e taktı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Ziraat Odasında Devir Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement