Erdoğan'dan, Süleyman Şah'daki Askerlere Özel Mesaj: Yanınızdayız - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan, Süleyman Şah'daki Askerlere Özel Mesaj: Yanınızdayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Süleyman Şah Türbesi'inde görev yapan askerlere özel olarak mesaj yayınlandı.

28.10.2014 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk kez Cumhurbaşkanı olarak kutlayacağı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı ilk mesajında Süleyman Şah Türbesi'inde görev yapan askerlere özel olarak mesaj yayınlandı. Erdoğan mesajında, " Süleyman Şah'a saldırı olursa, saldırının karşısında yanınızda olacağız." mesajını verdi.

"YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda vazife yapan kahraman askerlerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yayınlandığı mesajdan önce çıkan başlıklar:

"GURURLA TAŞIYORSUNUZ"

"Cumhuriyetimizin kuruluş yolunu açan, 91 yıl boyunca da Cumhuriyetimizi muhafaza uğruna can feda eden aziz şehit ve gazilerimizin mübarek mirasını bugün sizler orada gururla taşıyorsunuz.

"MİLLET OLARAK İFTİHAR EDİYORUZ"

Hiçbir tehdide ve tehlikeye boyun eğmeden, vatan toprağımızı, Ayyıldızlı bayrağımızı ve Osman Gazi'nin büyükbabası olan merhum Süleyman Şah'ın türbesini kahramanca koruyan Mehmetçiğimizle millet olarak iftihar ettiğimizi tekrar hatırlatmak isterim.

BÜTÜN GÜCÜMÜZLE YANINIZDAYIZ"

Yine bugün bir kez daha hatırlatmak isterim ki, vatan toprağımıza, Ayyıldızlı bayrağımıza, Mehmetçiğimize ve Süleyman Şah'ın aziz hatırasına yönelik her türlü saldırı karşısında, Türkiye Cumhuriyeti, bütün gücüyle yanınızda olmaya devam edecektir.

Biliniz ki, aziz milletimizin hayır duaları sizlerle birliktedir. Yine biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, güçlü devleti ve milletiyle her an yanı başınızdadır.

"MUBAREK ALINLARINIZDAN ÖPÜYORUM"

Vatanımızın istiklali uğruna ailelerinizden, sevdiklerinizden uzakta geçirdiğiniz Cumhuriyet Bayramı'nın tekrar kutlu olmasını diliyor; o mübarek alınlarınızdan öpüyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum."

Erdoğan\'dan, Süleyman Şah\'daki Askerlere Özel Mesaj: Yanınızdayız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan, Süleyman Şah'daki Askerlere Özel Mesaj: Yanınızdayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ferhat yalçın: ben bu adamın lafına güvenerek kuyuya inmem arkadaş bir tek allah dediğine inanırım gerisi yalan 12 0 Yanıtla

Advertisement