Erdoğan Tok: "Yatırım AK Parti ile Gelecek" - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok: "Yatırım AK Parti ile Gelecek"

Erdoğan Tok: "Yatırım AK Parti ile Gelecek"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, belediye başkanı olduklarında yapacakları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

28.03.2014 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, belediye başkanı olduklarında yapacakları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Hizmeti sevgiyle besleyen gönülleri esas alan yönetimlerin başarıyı yakaladığını belirten AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "Biz Yüreğimizi halka açtık. Yerel yönetimler millete hizmetin ilk basamağıdır. Kalkınma yerelde başlar. Çünkü yerel yönetimler partinin hizmet anlayışının omurgası olduğu gibi halkla kurumsal olarak buluştuğu ilk noktadır. Milletin ne istediğini ne beklediğini, sıkıntılarını en iyi yerel yöneticiler bilir. Belediyecilik demek, milletin derdiyle dertlenmek, acısını ve sevincini paylaşmak, her daim vatandaşın sorunlarıyla hemhal olmak demektir" dedi.

"KAZANAN İLKADIM OLACAK"

Halkla birlikte yönetim anlayışını ilke ettiklerini ifade eden Tok, "Birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın, ortak sesin ve dayanışmanın adresi olacağız. Samsun'u ve parti teşkilatlarını kucaklayarak AK belediyeciliğini İlkadım'a kazandıracağız. Herkesi kucaklayan bir anlayışla yönetime talibiz. 30 Mart yerel seçimleriyle geleceğinizi garanti altına alın. Ayrımcılığa son vereceğiz. Herkese eşit ve adaletli hizmet saplayacağız. İlkadım'da yaşayan herkese bizim kardeşimizdir. Hükümetimizin desteğini alarak, Büyükşehir Belediyesi'yle uyumlu bir şekilde hizmete susayan ilçemize birçok yatırım kazandıracağız. Hazırlamış olduğumuz proje kitapçıklarımızda da gördüğünüz gibi, AK Parti belediyeciliğinin neler yapabildiğini, önümüzdeki 5 yıllık süreçte neler yapılabileceğimizi anlattık. Siz geleceğinizi belirleyeceğiniz seçimde hizmetin nereden geleceğini iyi biliyorsunuz" diye konuştu.

"HÜKÜMET YATIRIMLARINI ÇEKECEĞİZ"

AK Parti hükümetinin sağlık alanında devrim niteliğindeki yatırımlarıyla Samsun'un sağlık üssü haline geldiğinin altını çizen Tok, "Tecrübe, birikim ve diyalogları ile hükümet yatırımlarını İlkadım'a getireceğiz. Önemli bir ihtiyaç olarak gördüğüm 'Refakatçi Konağı' projesini hayata geçireceğiz. Halkımız AK Parti belediyeciliğine güven duymaktadır. Ankara'da bakanlıklarla olan diyalogumuz Büyükşehir Belediyesi'yle olan uyumumuz, tecrübe ve birikimlerimiz ile İlkadım ilçesinin geleceği usta ellerde şekillenecek" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok: 'Yatırım AK Parti ile Gelecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement