Ereğli Belediye Başkanı'na Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediye Başkanı'na Teşekkür Ziyareti

Ereğli Belediye Başkanı\'na Teşekkür Ziyareti

Konya’nın Ereğli ilçesinde Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü, öğretmen ve öğrencileri proje ve atletizmde yakaladıkları başarının sevincini Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile paylaşarak, kendilerine verdiği destekten dolayı plaket verdi.

03.11.2016 15:53

Konya'nın Ereğli ilçesinde Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü, öğretmen ve öğrencileri proje ve atletizmde yakaladıkları başarının sevincini Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile paylaşarak, kendilerine verdiği destekten dolayı plaket verdi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Özer, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in gerçekleştirilen projede verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Okulumuzda Yanımda Olurmusun projesi ile toplumdaki engelli ve dezavantajlı gruplara yönelik farkındalık yaratmayı ve engellilere olumlu tutumlar kazandırmayı amaçladık. Bu konuda bizlere çok büyük destek sağlayan başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Ankara'da yapılan Avrupa Atletizm Şampiyonası (İNAS) 400 metre engelli yarışında Avrupa 3.'sü olan okul öğrencilerimizden Alperen Mehmet Çelik'e verdiği desteğe de çok teşekkür ediyorum. Bu başarı ve projemizdeki başarı sevincimizi Başkanımızla paylaşmak istedik. Her zaman bizlere yardımcı olan Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezi'nin yaptığı başarılı faaliyetler ile sürekli gündeme geldiğini belirterek başarının sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti ve belediye olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediye Başkanı'na Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement