Ereğli Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı

Ereğli Belediyesi\'nden Kırtasiye Yardımı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi özellikle kırsal alanda okuyan öğrencilere kırtasiye yardımında bulunmaya devam ediyor.

19.10.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi özellikle kırsal alanda okuyan öğrencilere kırtasiye yardımında bulunmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç'in katılımıyla 100. Yıl Kurtuluş İlkokulu'nda öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, "Bu etkinlik yanında ilçemizdeki okulların çevre düzenlemesine katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilerle sohbet eden ve onlara kitap okuyarak bilgi çağına adapte olmalarını, satranç gibi oyunları oynayarak hem kendilerini geliştirme, hem de düşünme kabiliyetlerini artırma imkanı bulacakları yönünde tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven de, özellikle şehir merkezine uzak okul öğrencilerine Milli Eğitim Müdürlüğü ve gönüllülerle işbirliği içerisinde destek olmaya çalıştıklarını kaydetti. Şehrin alt ve üst yapısı noktasında ürettikleri hizmetlerden daha önemli olanın ülkemizin geleceği olan çocuklara yapılan hizmetler olduğunu kaydeden Özgüven, deneme sınavları, kurslar, çeşitli etkinliklerde her zaman gençlerin yanında olacaklarını vurguladı ve "Geleceğimize yatırım yapmak en büyük hedefimiz" diye konuştu.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden ve onlardan kendilerine güvenmelerini isteyen Özgüven, ayrıca öğretmenlerle de sohbet etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement