Ereğli'de Mahalle İftarlarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de Mahalle İftarlarına Yoğun İlgi

Ereğli\'de Mahalle İftarlarına Yoğun İlgi

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneği tarafından organize edilen mahalle iftarları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

12.07.2014 11:39  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen mahalle iftarları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ereğli'de birkaç mahallenin katılımıyla düzenlenen iftara en az bin 500 ile 2 bin kişi arasında katılım oluyor. Geleneksel hale getirilen olan mahalle iftarlarıyla ilgili bilgi veren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Ne mutlu ki Cenab-ı Allah bu mutlu günde bizleri buluşturdu. Bu ay dostluğun, kardeşliğin, birbirlerine sahip çıkma duygusunun daha çok ortaya çıktığı Mübarek bir ay. Ramazan ayının ilk on günü Rahmet, ikinci on günü Mağfiret, üçüncü on günü de Cehennemden kurtulmadır. Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin. İftar yemeğimize katıldığınız için teşekkür ediyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de Mahalle İftarlarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement