Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Ereğli'den Kısa Kısa

Ereğli\'den Kısa Kısa

Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde, içme suyu depoları ve su şebeke hatlarının onarılması için çalışma başlatıldı.

07.07.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde, içme suyu depoları ve su şebeke hatlarının onarılması için çalışma başlatıldı.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gökçeler Mahallesi başta olmak üzere, depo ve su şebekelerinde bakım ve onarım çalışması yapıldığını söyledi.

Su hatlarının yenilendiğini ve depoların kontrollerden geçirildiğini belirten Aydın, şunları söyledi:

"Gökçeler Mahallesi'nde yer alan su depolarına gelen şebeke hatlarının bir bölümü yenilendi ve mevcut arıtma tesisiyle birlikte çalıştırılarak kontrolü sağlandı. Yine ekiplerimiz Vatan Caddesi Ören mevkisinde de şebeke çalışmalarına başladı. Bu bölgenin yaşadığı içme suyu sorununa çözüm bulmak istiyoruz. Amacımız vatandaşımızın kaliteli ve sağlıklı bir şekilde su alabilmelerini sağlamaktır."

-Arıcılık kursu

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan arıcılık kursunu başarıyla bitirenlere sertifikaları verildi.

Ormanlı Belediye binası önünde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı Bayram Başol, arıcılığın son dönemlerde bölge için ciddi bir gelir kaynağı olmaya başladığını vurgulayarak, kurslara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Bu tür etkinliklere her zaman destek vereceklerini anlatan Başol, "47 kursiyer, teorik ve pratik eğitimin ardından sertifika almaya hak kazandı. Beldemizde bu doğrultuda düzenlenen kurslara, vatandaşlarımızın ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor" dedi.

Daha sonra kursiyerlere, sertifikaları verildi. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement