Ereğli Kent Konseyi Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ereğli Kent Konseyi Toplandı

Ereğli Kent Konseyi Toplandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde Kent Konseyi genel kurul toplantısı yapıldı.

29.06.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesinde Kent Konseyi genel kurul toplantısı yapıldı.

Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, başkan yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yürütme kurulu başkan ve üyelerinin seçiminin ardından Kent Konseyi Başkanlığına Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven seçildi.

Toplantıda konuşan Özkan Özgüven, Ereğli'nin gelişmesi için çaba harcadıklarını söyledi. Özgüven, "Burada amacımız Ereğlimizin bir adım daha ileri gitmesidir. Hep dile getirdiğimiz gibi, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınmasını sağlamak istiyoruz. Kent Konseyinde en önemli şey gönüllülük esasına göre çalışma. Önümüzdeki günlerde yürütme kurulumuzla birlikte bu süreçte daha fazla katkı ve daha fazla katılım ile Ereğli'de bu müesseseyi çalıştırmalıyız" dedi.

Başkan Özgüven, Kent Konseyi ve Ereğli Belediyesi olarak ilçenin kalkınması için her türlü düşünce ve katkıya açık olduklarını, öneri, teklif ve projeleri de beklediklerini sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Kent Konseyi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement