Karısını Öldürmekten Aranan Adam Ağaçta Asılı Bulundu - Son Dakika
Güncel

Karısını Öldürmekten Aranan Adam Ağaçta Asılı Bulundu

Karısını Öldürmekten Aranan Adam Ağaçta Asılı Bulundu

Diyarbakır Ergani'de karısını öldürmek suçundan aranan Musa Adak, bir ağaçta asılı olarak bulundu.

24.05.2015 09:18  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Çayırdere köyünde, karısını ölldürüdüğü şüphesiyle 21 Mayıs'ta hakkında yakalama kararı çıkarılan Musa Adak'ın, köyünün yakınlarında bir ağaçta asılı cansız bedeniyle karşılaşıldı.

SAVCILIK SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "Ergani Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 2015/1145 soruşturma numaralı dosya kapsamında 21 Mayıs 2015 tarihinde olay ile ilgisi olduğu iddia edilen Hacer Aladak'ın eşi Musa Aladak, hakkında Nöbetçi Ergani Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklamaya yönelik yakalama kararı verilmiştir. Nöbetçi Ergani Sulh Ceza Hakimliğinin yakalama kararına istinaden İlçe Jandarma Ekiplerince yapılan arama ve yakalama faaliyetleri sonucunda, 23 Mayıs 2015 tarihinde Musa Aladak, Ergani ilçesi Çayırdere köyü Yukarı Şeyhan dere yatağı Pire mevkinde bir ağaca asılı olarak bulunmuş olup, cesedi Ergani Devlet Hastanesinde yapılan ilk incelemesinin ardından Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna otopsi yapılmak üzere gönderilmiştir. Ergani Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmanın safahatı ve sonucu ile yapılan otopsi sonrası kesin ölüm nedeni hakkında ayrıca bilgi verilecektir" denildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karısını Öldürmekten Aranan Adam Ağaçta Asılı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ayşe: Çok ıyı olmus cehennrmde yan cayır cayır 7 2 Yanıtla
  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ.. CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR. DİKKAT EDELİM SEHİTLERİN AĞİNİ ALMAYALİM.....BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...KOYU MHP LİYİM AMA MHP İKTİDAR OLAMAZ,KEŞKE OLSA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..ÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ UYARALİM...BİZİM İNSANİMİZ SAFDİR.... 3 0 Yanıtla

Advertisement