Ergenekon Mahallesi'ndeki Çalışmalar Hızla İlerliyor - Son Dakika
Güncel

Ergenekon Mahallesi'ndeki Çalışmalar Hızla İlerliyor

Ergenekon Mahallesi\'ndeki Çalışmalar Hızla İlerliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, çalışmalarını büyük bir hızla ilerletiyor.

18.08.2016 16:29  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa ile birlikte büyüyen ilçeler için yeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ tarafından Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesi'nde yürütülen çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Mahalleye 5 bin 500 metre uzunluğunda döşenen hattın 3 bin 500 metrelik bölümü tamamlandı. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmalar noktalandığında mahalle sakinleri rahat bir nefes almış olacak. Ergenekon Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar uzun yıllar içme suyu terfi hattında sorun yaşamayacak.

"Sorunu ortadan kaldırıyoruz"

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, Ergenekon Mahallesi'nde devam eden çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Açabay, "İlçe ayırt etmeksizin yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İlimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün gayretleriyle hızlı bir şekilde büyüyor. Bu açıdan baktığımızda, Turgutlu'nun Ergenekon Mahallesi gelişmekte olan mahallelerimizden biri. Havaların sıcak seyretmesi ve artan nüfus dolayısıyla çalışmalarımızı başlattığımız mahallemizde hızlı bir ilerleme kaydediyoruz. Bu önemli çalışmayı kendi ekiplerimizle yapıyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında mahalle sakinleri uzun yıllar içme suyu hattında sorun yaşamayacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ergenekon Mahallesi'ndeki Çalışmalar Hızla İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement