Eriş İmzayı Attı Hedeflerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Eriş İmzayı Attı Hedeflerini Anlattı

Eriş İmzayı Attı Hedeflerini Anlattı

Manisa Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaya varan Teknik Direktör Levent Eriş, kendisini üç yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

18.09.2015 18:58

Manisa Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaya varan Teknik Direktör Levent Eriş, kendisini üç yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Teknik Direktör Levent Eriş, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile üç yıllık anlaşma sağladı. Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fikri Yenigelen, Ercan Balcı, Mehmet Aydın, Selçuk Etiz, Hüseyin Kıcıroğlu ve Murat Çay katıldı. imza töreninde ilk olarak söz alan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, geçtiğimiz sezon BAL Ligi'nde şampiyon olarak tarihlerinde ilk kez Spor 3. Lig'de mücadele etme şansı yakaladıklarını hatırlatarak, "Ancak gelinen bu noktada takımımızda bir kan değişikliği ihtiyacı oldu. Yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda Teknik Direktörümüz Hakan Şapçı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Alınan bu kararın ardından Manisa kamuoyu tarafından yakından tanınan, Manisaspor'un başında defalarca şampiyonluk yaşamış Sayın Levent Eriş hocamız ve ekibiyle anlaştık. Takımımız ve kulübümüz için hayırlısı olsun. Takımımızın hedefleri doğrultusunda güzel bir anlaşma olduğunu düşünüyoruz. Hocamıza başarılar diliyorum" dedi.

"TEKRAR MANİSA'DA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Levent Eriş ise tekrar Manisa'da olmaktan ve kader birliği yaptığı insanlarla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Geçmişte birlikte yürüdüğümüz yolda büyük başarılar elde ettiğimiz insanlarla yeniden bir araya gelmek heyecan verici. Tabi Manisa'dan ayrılalı uzun bir zaman oldu. Bu süreçte birçok ligde görev aldık. Zaman zaman hedeflerimize ulaştık. Bazı zamanlarda planlar doğrultusunda ayrılıklar veya yeni başlangıçlar olabiliyor. Ben buraya bir proje çerçevesinde geldim. Manisa için yapılması gerekenler varsa biz her zaman hazırız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin hedeflerine ortak olmak, bu yolda yürümek için buradayım" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ BAŞARI ÜZERİNE KURULU"

Kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ettiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Manisa için yapacağımız çok şeyler var. Tabi takımın amatör liglerden bu günlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Manisa'ya hizmet eden herkese saygı duyarım. Bizde geçmişte Manisa'da güzel şeyler başardık bundan sonrada başarmak için mücadele edeceğiz. Bizim hedefimiz başarı üzerine kurulu. İnşallah bu takımı hep birlikte ilk önce 2. Lig'e, ardından PTT 1. Lig'e ve asıl hedefimiz olan Süper Lig'e taşırız. Bundan da büyük onur duyarım" dedi.

ÜÇ YILLIK İMZALADI

Teknik Direktör Levent Eriş konuşmasının sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile yıllarca kader birliği yaptığını belirterek, "Bu yolda kendisiyle büyük emek sarf ettik. Kendisi benim için çok değerli birisi. Tabiki değerli yöneticilerimizle birlikte burada başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu görevde olmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum" dedi. Konuşmanın ardından Levent Eriş kendisini üç yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

TAKIMLA İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, imza töreninin ardından takımın başında ilk antrenmanına çıktı. Saha içerisinde sakatlığı devam eden ve takımdan ayrı düz koşulara başlayan Süleyman ile bir süre görüşen Eriş, oyuncunun durumu hakkında bilgi aldı. Tecrübeli teknik adam antrenmanda oyunculara sık sık uyarılarda bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eriş İmzayı Attı Hedeflerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement