Erkek Çocuğuna Tecavüz İddiasına Battaniyeli Savunma - Son Dakika
Yaşam

Erkek Çocuğuna Tecavüz İddiasına Battaniyeli Savunma

Erkek Çocuğuna Tecavüz İddiasına Battaniyeli Savunma

Adana'da evden kaçan 15 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ettiği ileri sürülen şüphelinin, "Acıdım evime aldım, gece beraber yattık, ancak aramıza battaniye koydum" dediği öğrenildi.

22.03.2015 10:53  Güncelleme: 12:48

İddiaya göre, Seyhan ilçesi Dervişler Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan A.D. (15) annesine yalan söylediği için evden kaçtı. A.D. Merkez Park'a gelerek burada gezmeye başladı. Akşam olduğunda ise yine parkta kalan çocuğun yanına sürücü kursunda öğretmenlik yapan Ö.B. (46) isimli şahıs geldi. Çocuk şahsa evden kaçtığını gidecek yeri olmadığını karnının da aç olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ö.B. önce çocuğun karnını doyurup daha sonra da evine götürdü.

ÇOCUĞU 2 GÜN BOYUNCA EVDE TUTMUŞ

Çocuğu 2 gün boyunca evinde tutan Ö.B.'nin çocuğa 3 kez tecavüz ettiği iddia edildi. Zanlı banyo yaparken çocuk evden zanlının cebinden kredi kartı ve otomobilinin anahtarını alarak evden kaçtı. A.D. gidecek yeri olmadığı için bu kez de Çocuk Şube Müdürlüğü yanındaki parka gitti.

POLİSE TECAVÜZÜ ANLATIP ADRES VERDİ

Burada tek başına bank üzerinde yatarken çocuk şube polisleri gelerek çocuğa neden parkta kaldığını sordu. Çocukta evden kaçtığını söyleyince polis çocuğu şubeye götürdü. Çocuk burada bir kişinin kendisine tecavüz ettiğini anlatıp adını ve adresini verdi. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ö.B.'nin evine baskın yaptı.

AYNI YATAKTA YATTIK ANCAK...

Zanlı sorgusunda çocukla parkta karşılaştığını acıyıp evine götürdüğünü yemek yedirdiğini gece de çocuğa diğer oda da yatmasına söylediğini ancak çocuğun kendisinin yanında yatmak istediğini bu nedenle aynı yatakta yattıklarını ancak araya battaniye koyduğunu söylediği öğrenildi.

MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Polis zanlının sorgusunu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk etti. Zanlı savcı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme zanlıyı Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Erkek Çocuğuna Tecavüz İddiasına Battaniyeli Savunma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ALPER T: Burada her gün yazı yazıyorum, , dedim ki 55 defa, , adana'da mersinde, osmaniyede, antepte, , ziyaret amaçlı bulunursanız, , kendinize dikkat edin, , kimseyle tartışmayın, alttan alın, , şeker verirlerse almayın, , adres sormayın, , yabancıların arabasına binmeyin, , içecek verirlerse içmeyin, , kimseyle tanımıyorsanız sohbet edip samimi olmayın, , çünkü başınıza kötü bişeyler gelebilir Allah muhafaza. . . istanbuldan daha tehlikeli bazı şehirler. . 35 4 Yanıtla
  • Demokrat: Yine Adana bu kadar tesadüf olamaz! 16 4 Yanıtla
  • esra yılmaz: bana inandırıcı gelmedi. adama iftira atmışta olabilir. yada kendi rızasıyla beraber olmuştur. tecavüze uğrayan mağdur olan birisi neden hırsızlık yapsınki? adamın kredi kartını ve arabasının anahtarını çalmış. bence bu çocuğunda hapse atılması gerekir. . . 9 11 Yanıtla
  • Rıdvan yasar: Benim anlamadigim nasıl serbest kaldığı hakim nasıl saldı bu hayvanı aynı hareketi birdaha yaparsa kim hesap verecek 16 3 Yanıtla
  • Apollon: 10 yıl yaşadim is gereği adana bir daha mi tövbe böle pis bir şehir yok herşeyiyle.... 8 0 Yanıtla
  • Akapesever: Gene Adana gene sapıklık. Gene insan haysiyetine saldırı. Hep Adana. 5 1 Yanıtla
  • sinan: Tecavüz kanıtı olmayınca Serbes kalıyor.ispatlansa çıkamaz 5 1 Yanıtla
  • Abres 10: Adana'da bir sorun var 5 1 Yanıtla
  • NÜFUS MÜDÜRÜ KEMAL K: İDAM ETMELİYİZ NÜFUSU BİRAZ AZALTMALIYIZ VE YENİ TEMİZ NÜFUS YETİŞTİRMELİYİZ 5 0 Yanıtla
  • ADANALI: Dunyanın sonu gelıyor galıba bu ne karaktersızlıktır bırde erkek cocuk vay halımıze 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement