Erman Toroğlu: Futbolda Düşmanlığı Ancak Gerizekalılar Yapar - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu: Futbolda Düşmanlığı Ancak Gerizekalılar Yapar

Erman Toroğlu: Futbolda Düşmanlığı Ancak Gerizekalılar Yapar

Erman Toroğlu, "Aziz Yıldırım'la bir husumetiniz var mı?" sorusuna, "Düşmanlığı aptallar yapar. Benim bir oğlum F.Bahçeli, diğeri Beşiktaşlı." dedi.

30.01.2014 16:21  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV EM canlı yayınına telefonla bağlanan Telegol yorumcusu Erman Toroğlu, TV 8 ile yaşadıkları hukuki süreci anlattı.

Kanal ile halihazırda mahkemelik olduklarını vurgulayan Toroğlu mahkemeden karar çıkana kadar Telegol'ü bir başka kanala taşımayacaklarını söylerek açıklamalarda bulundu.

"FUTBOLDA DÜŞMANLIK LAFINI APTALLAR KULLANIR"

Adnan Aybaba'nın " Aziz Yıldırım'la bir husumetiniz var mı? Fenerbahçe'ye karşı özel bir düşmanlığınız var mı?" sorularına Erman Toroğlu, şöyle yanıt verdi:

"Futbolda düşmanlık olmaz. Futbolda düşmanlık olduğu açıklamasını ancak gerizekalılar aptallar yaparlar. Hiçbir futbol adamı birbirine düşmanlık yapmaz. Benim bir oğlum Fenerbahçeli, diğeri de Beşiktaşlı'dır. O gerizekalılara ancak böyle cevap veririm."

"Benim kimseyle husumetim olamaz. Ben işimi yaparım, yürürüm geçerim. Ama yine gerizekalılar, aptallar, bu konuda husumetten bahsederler."

"YAPTIM DA OLDU DİYENE YEDİRECEKSİN"

"Ekrana dönmemiz Ağustos'u bulur. Herkes birşeyler söylüyor bu konuda. Tazminatlar verilmediği için TV 8 ile mahkemelik olduk. Dava devam ediyor. Mahkemeden karar çıkana kadar başka bir yerde çalışmayı da düşünmüyoruz. Arkadaşlarım da böyle düşünüyor. Şu anda çalışmıyor olmamızın nedeni budur. Benim Ağustos'a arkadaşlarımın ise Temmuz'a kadar devam eden sözleşmeleri var kanalla. Türkiye'de 'yaptım oldu demek' olmaz. 'Yaptım da oldu' diyene yedireceksin."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Erman Toroğlu: Futbolda Düşmanlığı Ancak Gerizekalılar Yapar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mete: ekranlardan insanlari galeyana getiren sizdiniz simdi böyle mi oldu 12 5 Yanıtla
  • KUSCU06: ÇOCUKLARININ ADI SANI TUTTUĞU TAKIM BELLİ ONU ANLADIKTA..SEN NASIL BİR AYAKSIN.ONU ANLAT.MİLLETİ FUTBOLDAN SOĞUTTUNUZ CACIK HERİF..YAĞCILARDA YAĞ KALMADI 10 NUMARAMI KULLANDIN NE.KİMİN KURŞUNLARINI SIKIYON ORTALIĞA SEN ONU ANLAT.GEÇMİŞDE SENİNNASIL BİR B.KTAN HAKEM OLDUĞUNU BEN VE YAŞITLARIM İYİ BİLİR.. 3 5 Yanıtla
  • turgay: öylede güzel sana yakışan adı bulmuşsun helal olsun sana. 2 1 Yanıtla

Advertisement