Ermenek'te Ölen Madencilerin Ailelerine Ev Verilecek - Son Dakika
Güncel

Ermenek'te Ölen Madencilerin Ailelerine Ev Verilecek

Ermenek\'te Ölen Madencilerin Ailelerine Ev Verilecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Madenci Kamil Yaman'ın ailesine yaptığı taziye ziyaretinin ardından Aşağı Çağlar Köyüne gitti.

08.12.2014 20:34  Güncelleme: 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan İSLAM, MADENCİ AİLELERİYLE YAKINDAN İLGİNDE

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, madenci Kamil Yaman'ın ailesine yaptığı taziye ziyaretinin ardından Aşağı Çağlar Köyü'ne geçti. Burada da Kerim Haznedar, ağabeyi Ali Haznedar, İsa Gözbaşı, Osman Çoksöyler, Hüsnü Çolak ve Bahri Üzer'in ailesini ziyaret edip, ailelerin sorunlarını dinledi.

Bahri Üzer'in, 18 yaşındaki Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi mezunu oğlu 18 yaşındaki Mustafa Üzer'in yaptığı kara kalem portre çalışmları Bakan İslam'ın ilgisini çekti. Mustafa Üzer'in, babasının ölümünden sonra üniversiteyi okumama ve ailesine bakma kararı aldığına üzülen ve bu yeteğin değerlendirilmesi gerektiğini belirten Bakan İslam, 8'nci sınıftan sonra eğitimine devam etmeyen 17 yaşındaki Ramazan Üzer'e de eğitimini tamamlaması konusunda tavsiyede bulundu.

Bakan İslam, Ramazan Üzer'e, "Bizim kanunumuza göre sen okumadığın zaman ceza alır. Senin okuman lazım. Ağabeyin gibi seninde yeteneklerin var. Bu yeteneklerin değerlendirilmesi gerekir. Güzel Sanatlar lisesinde okuyabilirsin. Ağabeyinde eğitimine devam edebilir ama o iş istiyor. En azından senin okuman lazım" dedi.

Bakan İslam daha sonra Güneyyurt Beldesi'nde oturan madenciler Hüseyin Çolak, Mehmet Baha, Hasan Tuncer ve Mehmet Özcan'ın ailelerine ziyaret edip taziyede bulundu. Madenciler Tezcan Gökçe, Mehmet Tokat, İlhan Uğurlu, İsmail Gürses ve Hüseyin Gültekin'in ailelerini ise Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek ziyaret edip taziyede bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ermenek'te Ölen Madencilerin Ailelerine Ev Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement