Ertuğrulgazi'de 5 Bin Kişilik İftar - Son Dakika
Yerel

Ertuğrulgazi'de 5 Bin Kişilik İftar

Ertuğrulgazi\'de 5 Bin Kişilik İftar

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin birlik ve beraberlik içinde halkla iç içe kurduğu geleneksel sokak iftarları Ertuğrulgazi Mahallesi Tepebaşı Belediyesi Behiç Erkin Spor Kompleksinde gerçekleşti.

30.06.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin birlik ve beraberlik içinde halkla iç içe kurduğu geleneksel sokak iftarları Ertuğrulgazi Mahallesi Tepebaşı Belediyesi Behiç Erkin Spor Kompleksinde gerçekleşti.

Yaklaşık 5 bin vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını sordu. Başkan Ataç, "Ramazan ayının son günlerini yaşamaktayız. Hepinizin oruçlarını Allah kabul etsin. Yaklaşan Ramazan Bayramı'nda ailelerinizle birlikte nice bayramlar dilerim" dedi.

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği sokak iftarlarında Başkan Ataç ile bir araya gelen vatandaşlar ise, "Böyle bir imkanı sağladığı için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Onun gülen yüzü hiç solmasın başkanımızı daha güzel yerlerde görmek istiyoruz" ifadelerini kullandılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ertuğrulgazi'de 5 Bin Kişilik İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement