Eruh'ta Mühimmat Bulundu - Son Dakika
Güncel

Eruh'ta Mühimmat Bulundu

Eruh\'ta Mühimmat Bulundu

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Görendoruk köyü sınırları içerisinde, terör örgütü mensuplarına ait mühimmat bulundu.

07.02.2014 14:43  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, Siirt'in Eruh İlçesine bağlı Görendoruk köyü sınırları içerisinde yapılan arama çalışmasında örgüte ait olduğu öğrenilen mühimmatların ele geçirildiği belirtildi. Konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan, Siirt Valiliği Basın Müdürlüğü, Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda Gürendoruk köyü sınırları içerinde, bir mağaraya gizlenmiş ve üzeri taşlarla kaplanan mühimmat ve malzemelerin ele geçirildiğini belirtildi.

İşte ele geçirilen malzemeler; 1 adet 1986 RK 9163 seri nolu Kaleşnikov piyade tüfeği ile bu tüfeğe ait 1 adet boş şarjör, 1 adet boş poşetin içerisinde sağ üst kapak üzerinde "Kartal 2003" yazılı 7.65 mm. çapında tabanca ile, 1 adet boş şarjör, 4 adet kalem pil, 1 adet şeffaf koli bandı, siyah poşet içerisine konulmuş 82 kg. kimyasal gübre ile beyaz şeffaf poşet içerisinde 4-5 metre kablo ele geçirilmiştir
Ele geçirilen silah ve malzemelerin kullanılabilir durumda olduğu ve konu ile ilgili Siirt Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilirken, gerekli adli tahkikatın başlatıldığı belirtildi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eruh'ta Mühimmat Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement