Erzincan'da "Şehirler ve Kültürler Projesi" - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da "Şehirler ve Kültürler Projesi"

Erzincanlı gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında farklı şehirleri gezme imkanı bulacak.

07.07.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincanlı gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında farklı şehirleri gezme imkanı bulacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlerin ülkenin doğal güzelliklerini görmeleri, tarihini ve kültürel değerleri öğrenmeleri, medeniyeti, şehirleri ve kültürleri tanımaları için başlatılan Şehirler ve Kültürler Projesi başlıyor.

Proje kapsamında Erzincan'da 14-29 yaş aralığındaki 240 genç İstanbul, Çanakkale ve Eskişehir'i gezme imkanı bulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Müdürü Burak Mumcu, bu seyahatlerde gençlerin, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında konaklayıp hiçbir ücret ödemeyeceklerini belirtti.

Farklı illerden gelen gençlerin, program boyunca birbirlerini tanıma imkanı bulacaklarını, yeni dostluklara ve kardeşliklere yelken açacaklarını bildiren Mumcu, kayıtların sürdüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzincan'da 'Şehirler ve Kültürler Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement