Erzincanlı Gurbetçiden Silopi'ye Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Erzincanlı Gurbetçiden Silopi'ye Tekerlekli Sandalye Yardımı

Erzincanlı Gurbetçiden Silopi\'ye Tekerlekli Sandalye Yardımı

Almanya’da yaşayan Ali Sonkaya isimli Erzincanlı vatandaş Silopi’de yaşayan yürüme engelli fakir vatandaşlar için tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

24.03.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da yaşayan Ali Sonkaya isimli Erzincanlı vatandaş Silopi'de yaşayan yürüme engelli fakir vatandaşlar için tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

Silopi ilçesinde Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği'ne yurtdışından tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. Almanya'da ikamet eden Ali Sonkaya adlı gurbetçi vatandaş Silopi Engelli Derneği'ne 5 adet tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Silopi İlçe Başkanı Abdullah Süer kendilerine yardımda bulunan gurbetçi vatandaş Ali Sonkaya'ya çok teşekkür ettiğini ve en kısa sürede dağıtacaklarını söyledi. Sonkaya, "Özürlü vatandaşların problemleriyle yakından ilgilenmek, bu insanların sorunlarının çözüme ulaşmaları konusunda yardımcı olunması her vatandaşın görevidir. Bu insanlarımızı özürlüler diye dışlayamayız. Çünkü onlarda bu toplumun bir parçasıdır. Sandalyelerin maddi tarafı önemli değildir. Önemli olan onların hayır dualarını almaktır" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincanlı Gurbetçiden Silopi'ye Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement