Erzincanlı, Şiirleriyle Kağıthanelileri Mest Etti - Son Dakika
Yerel

Erzincanlı, Şiirleriyle Kağıthanelileri Mest Etti

Kağıthane’de sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu birbirinden duygulu şiirlerle dinleyenleri mest etti.

28.06.2015 14:29

Kağıthane'de sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu birbirinden duygulu şiirlerle dinleyenleri mest etti.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kağıthanelilerle buluşan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiirlerle unutulmaz bir akşam yaşattı. Hasbahçe etkinlik alanında düzenlenen programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın yanı sıra meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK yönetici ve üyeleri, oda başkanları, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda Kağıthaneli katıldı.

Güçlü yorumu ile anlamlı ve duygu yüklü şiirlerini Kağıthaneliler için seslendiren Dursun Ali Erzincanlı, gönülleri titretti. Aralarında En Sevgili'ye ve 40 yaşındasın gibi şiirlerin yer aldığı Peygamber Efendimizi anlatan eserleri seslendiren Erzincanlı, Kağıthanelilerden büyük alkış aldı. Kağıthane'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzincanlı, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Programın sonunda sahneye davet edilen Başkan Kılıç, Erzincanlı'yı tebrik ederek, "Çok değerli sanatçımız Dursun Ali Erzincanlı'ya çok teşekkür ediyoruz. Sahura kadar sürmesini arzu ettiğimiz bir geceydi. Kağıthane Belediyesi olarak bu güzel geceye katılımlarından dolayı komşularımıza ve size çok teşekkür ediyorum" diyerek kendisine çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincanlı, Şiirleriyle Kağıthanelileri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement