Erzurum'da "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı Çalıştayı" Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı Çalıştayı" Sona Erdi

Erzurum\'da "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı Çalıştayı" Sona Erdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü’nün yararlanıcısı olduğu ‘Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi’ kapsamında Erzurum’da düzenlenen“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı Çalıştayı” sona erdi.

22.07.2016 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'nün yararlanıcısı olduğu 'Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi' kapsamında Erzurum'da düzenlenen"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı Çalıştayı" sona erdi.

Palandöken Kayak Merkezi'nde bir otelde düzenlenen çalıştayın kapanış toplantısına Erzurum Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi uzmanları, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Bayar, çalıştayın amacına ulaşması için kurumlar arası koordinasyonun önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, kadına şiddeti önleme konusunda düzenlenen çalıştay doğrultusunda, yönerge hazırlayacaklarını söyledi.

Bayar, Erzurum'un Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi kapsamında bulunan 26 ilden biri olduğuna dikkat çekerek, projenin etkin bir şekilde hayata geçmesi konusunda yoğun gayret içerisinde olacaklarını söyledi.

Bayar, çalıştayda görev alan kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden kadına yönelik hizmetleri konusunda bilgi aldı.

3 gün süren çalıştay, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu'nun, il eylem planını hazırlamasıyla sona erdi.

İl eylem planının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının onayından sonra hayata geçirileceği bildirildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı Çalıştayı' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement