Erzurum'da Trafik Kazaları Mobese Kamelarına Yansıdı - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Trafik Kazaları Mobese Kamelarına Yansıdı

Erzurum'da meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameralarınca kaydedildi.

24.03.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameralarınca kaydedildi.

Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğü, sabit ve hareketli MOBESE kameralarının çeşitli tarihlerde kaydettiği trafik kazalarına ilişkin görüntüleri basınla paylaştı.

Kameralara yansıyan ilk görüntüde, E-80 karayolu Erzurum caddesi üzerinde freni patlayan bir tırın, taksi ve kamyonete çarpması sonucu 7 kişinin yaralandığı kaza anı, ortaya çıkan toz bulutu ve sonrasında yaşananlar yer alıyor.

Erzurum caddesindeki diğer bir kazada, annesiyle beraber yolun karşısına geçen bir çocuğun aniden yola fırlaması ile seyir halindeki bir otomobilin çarpma anı görüntülere yansıyor.

Kazanın ardından yaşanan panik ve çevredeki vatandaşların yardım etmek amacıyla koşuşturmaları da görüntüde bulunuyor.

Aynı cadde üzerinde çalışma dolayısıyla tek şeride düşürülen yol da karşıya geçmek isteyen yayanın, refüjden ters yöne bakarak gittiği sırada bir tırın çarpma anı da yer alıyor.

Tugay Caddesi Tren Yolu Köprülü kavşağının altından hızla dönüş yapan bir otomobilin, karşı yönden gelen ticari taksiye çarparak kaçması görülüyor.

Aşkale ilçesinde meydana gelen ve kameralarca kaydedilen kazalarda 1'i çocuk 9 kişinin yaralandığı kaydedildi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Trafik Kazaları Mobese Kamelarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement