Erzurum'dan Eleşkirt'e Yardım - Son Dakika
Yerel

Erzurum'dan Eleşkirt'e Yardım

Erzurum\'dan Eleşkirt\'e Yardım

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi’ne fakir ailelere dağıtılmak üzere yardım paketleri gönderdi.

16.06.2016 13:29

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Ağrı'nın Eleşkirt Belediyesi'ne fakir ailelere dağıtılmak üzere yardım paketleri gönderdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ramazan ayında maddi durumu iyi olmayanlara ulaştırılmak üzere hazırladığı 650 koli Ramazan paketini Eleşkirt Belediyesi'ne gönderdi. Paketleri teslim alan Eleşkirt Belediye Başkan Vekili Dadaş Sarı, ilgili kişilere dağıtılmak üzere mahalle muhtarlarına teslim etti.

Burada konuşan Başkan Vekili Sarı, Ramazan paketlerinin kardeş belediye olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından kendilerine gönderildiğini söyledi. Sarı, "Ülkemizde birçok STK, yardım kuruluşu var. Bunların kuruluş gayeleri, yardım faaliyetinde bulunurlar. Ancak Mehmet Sekmen Bey ne yapıyorsa Allah rızası için yapıyor. Geçmişte yaşadığımız ve 10 bin kişiyi direk ilgilendiren elektrik ve su sıkıntılarımıza çözüm getirmesinin yanı sıra yeni açtığımız cadde ve sokakların da parke taşıyla kaplanmasında bize çok büyük destekler vermektedir. Bu yüzden bana verilen vekaleti sizlere devrederken bu yardımların en muhtaç ailelere verilmesi konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'dan Eleşkirt'e Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement