Erzurum Sağlık Kontrolüne Götürülen Hakim Savcılara Linç Girişimi - Son Dakika
Güncel

Erzurum Sağlık Kontrolüne Götürülen Hakim Savcılara Linç Girişimi

Erzurum Sağlık Kontrolüne Götürülen Hakim Savcılara Linç Girişimi

Sağlık kontrolüne götürülen hakim savcılara linç girişimiBaşarısız olan darbe girişiminin ardından Erzurum'da gözaltına alınan 25 hakim ve savcıya sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede vatandaşların saldırısına uğradı.

19.07.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık kontrolüne götürülen hakim savcılara linç girişimi

Başarısız olan darbe girişiminin ardından Erzurum'da gözaltına alınan 25 hakim ve savcıya sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede vatandaşların saldırısına uğradı. Polis linç girişimini havaya ateş açarak önledi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Erzurum'da görev yapan 25 hakim-savcı Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonda yakalandı. Gözaltına alınan hakim-savcılar emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Palandöken Devlet Hastanesine götürüldü. Sağlık kontrolleri yapılan hakim-savcılar hastaneden çıkarılırken bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar gözaltındaki hakim savcılara saldırması üzerine Polis vatandaşları uzaklaştırmak için havaya ateş etti. Otobüse bindirilen 25 kişi güvenlik önlemleri altında hastaneden uzaklaştırıldı. Polis hastane bahçesinde toplanan vatandaşları sakinleştirmek ve dağıtmak için yoğun çaba harcadı. Hakim ve savcılar daha sonra adliyeye çıkarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Sağlık Kontrolüne Götürülen Hakim Savcılara Linç Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement