Erzurumlulardan Akgül'e Özel Davet - Son Dakika
Yerel

Erzurumlulardan Akgül'e Özel Davet

Erzurumlulardan Akgül\'e Özel Davet

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Tarihi binlerce yıl öteye dayanan Erzurum son derece köklü bir kültürel birikime sahip. İşte bu birikimin tanıtımının da en güzel şekilde yapılması gerekiyor” dedi.

18.11.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Tarihi binlerce yıl öteye dayanan Erzurum son derece köklü bir kültürel birikime sahip. İşte bu birikimin tanıtımının da en güzel şekilde yapılması gerekiyor" dedi.

Erzurumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette dernek çalışmaları hakkında Akgül'e bilgi veren Federasyon Başkanı Önal, "Başkanım 4. Ankara Erzurum Günleri programını Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğiz. Dolu dolu ve çok kapsamlı bir program hazırladık. Erzurum kültürünü hem Başkentlilere tanıtacağız hem de gurbette yaşayan hemşehrilerimizin hasretini gidereceğiz. Başkanım sizin desteğinizi her zaman yanımızda bulduk. Programımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.

8 Aralık'ta AKM'de

4. Ankara Erzurum Günleri 8 Aralık'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayacak. Başkent'te bulunan ve Erzurum'dan gelecek STK, dernek ve vakıfların katılımıyla yapılacak olan Erzurum Günleri ile Dadaşlar Başkent'e konuk olacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Memleketimiz kendisine has kültürü ile doğudaki en önemli şehirlerimizden birisidir. Tarihi binlerce yıl öteye dayanan Erzurum son derece köklü bir kültürel birikime sahip. İşte bu birikimin tanıtımının da en güzel şekilde yapılması gerekiyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Erzurum günlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurumlulardan Akgül'e Özel Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement