Eş Başkanlar Okula Ağaç Dikti - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlar Okula Ağaç Dikti

Eş Başkanlar Okula Ağaç Dikti

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, bir okulu bahçesine ağaç diktiler.

10.04.2015 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, Diyarbakır Orman Fidanlık Müdürü Davut Ayziz ile birlikte Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okulun bahçesine 60 adet envai çeşit ağaç dikti.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, Diyarbakır Orman ve Fidanlık Müdürü Davut Ayziz ile birlikte Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okulun bahçesine 60 adet envai çeşit ağaç dikti. Belediye'nin Park ve Bahçeler Müdürü Mervan Kaya ile birlikte Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden eş başkanları Bağlar İlçe Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz ve Okul Müdürü Şirvan Kılınç karşıladı. Böyle bir çalışmanın okullarına denk geldiği için sevindiklerini dile getiren Okul Müdürü Şirvan Kılınç, belediye eş başkanları ve orman fidanlık müdürüne teşekkür etti.

'Her Bir Ağaç Bir Ciğerimize Nefes Olur'

Yeşil bir bağlar yaratarak kenti güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, ise, Orman Fidanlık Müdürü ile ortaklaşa Bağlar'ın birçok yerine ağaç dikmek istediklerini söyledi. Ağaçlarının insan sağlığı için önemli olduğunu sözlerine ekleyen Akat, "Her bir ağaç bir ciğerimize nefes olur. Bu yüzden Bağlar'ın her yerini yeşillendirmeye çalışacağız. Bu konuda orman fidanlık müdürümüzün desteğini istiyoruz" şeklinde konuştu.

60 Adet Envai Çeşit Fidan

Eş başkanlar ve Orman Fidanlık Müdürü ziyaretten sonra okul yöneticileriyle birlikte okulun bahçesine giderek 60 adet envai çeşit ağaç dikti. Belediye ayrıca yeni açılmış okulun oturma bankları ve çöp kutusu ihtiyaçlarını da karşıladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eş Başkanlar Okula Ağaç Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement