Esad'ın Saçtığı Ölümün Kollarından Böyle Kurtarıldılar - Son Dakika
Güncel

Esad'ın Saçtığı Ölümün Kollarından Böyle Kurtarıldılar

Esad\'ın Saçtığı Ölümün Kollarından Böyle Kurtarıldılar

Suriye'de ordunun, Guta bölgesine bağlı Saqba semtine varil bombalı saldırısı sonrası yıkılan bir binanın altından çıkarılan çocuk ve adam görenleri şaşkınlığa uğrattı.

01.09.2015 17:17  Güncelleme: 21:28

Suriye ordusunun, muhaliflerin bulunduğu bölgeye yaptığı varil bombalı saldırısından kurtulan çocuğun mucize görüntüleri ses getirdi.

VARİL SALDIRISI SONRASI DEHŞET ANLARI

Suriye'de, başkent Şam'ın doğusundaki Guta bölgesine bağlı Saqba semtine atılan varil bombası geride dehşet sahneleri bıraktı.

ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNÜŞ KAMERALARA YANSIDI

Varil bombalarının başlarına yıktığı taş ve toprak yığınının altında kalan bir çocukla bir adam ölümün kollarından işte böyle geri alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esad'ın Saçtığı Ölümün Kollarından Böyle Kurtarıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ALLAH U EKBER! ALLAH U EKBER.!! ALLAH U EKBER: EY! ALLAH IM BİZLERE YOL VER YOK EDELİM CEBABİRE SOYSUZLARINI.! YALVARIRIM BU ACIYI DİNDİR YÜCE RAMMİZ..!! BİZLER DAYANAMIYORUZ.!! BU İNFİALİ DURDURMALIYIZ.! DERHAL DURDURMALIYIZ.! ALLAH IM BİZLERE YOL VER... BEKLEMEKTEN BİTAP OLDUK.. 1 0 Yanıtla
  • ESADIN YAPTIGINI RESMİ OLARAK İSPATLAYIN.!: İSPATLAMAYAN NAMERTTİR. ŞEREFSİZDİR.. EY AMERİKA ALLAH HERŞEYİ GÖRÜR!! SEN HİÇ DUYMADIN MI BU KUTSAL UYARIYI.!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement