Esenlik 41.subesini Açtı - Son Dakika
Yerel

Esenlik 41.subesini Açtı

Esenlik 41.subesini Açtı

Bölgede süpermarket şube açılımlarına devam eden Esenlik, ihtiyaç duyulan bir başka noktaya süpermarket şubesi açarak toplamda 41. şubesini açtı.

13.06.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgede süpermarket şube açılımlarına devam eden Esenlik, ihtiyaç duyulan bir başka noktaya süpermarket şubesi açarak toplamda 41. şubesini açtı.

Esenlik Elbistan Battalgazi Süpermarket Şubesi hizmete açtıklarını, Esenlik'in karlılıktan uzak bir düşünce ile hareket ederek, çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Genel Müdür Hulusi Boyraz, "Gün geçtikte Esenlik büyümekte ve sağlam adımlarla sürdürdüğü bu büyümeyi hak etmektedir. Esenlik'in ilkelerinden bir tanesi kalitedir. Her alanda uyguladığımız kaliteyi en uygun fiyata sizlere sunmanın mücadelesini vermekteyiz. Müşterilerimizi gözeterek gittiğimiz her yerde bir fiyat denge oluştururuz. Esenlik karcı bir kuruluş değildir. Karı minimize ederek, kanaatle elde etmiş olduğu bu karı da yine yaptığımız kampanyalarla sizlerle paylaşıyoruz. Esenlik demek istihdam, yerli üretimi destek demek. Gittiğimiz bütün bölgelerin yerel üretimini destekler ve o bölgenin kalkınmasına destek oluruz. Elbistan'ı Esenlik her zaman önemsemiştir ve önemsemeye devam edecektir. İlçemize yakışan bir market açmaya çalıştık ve açacağımız marketimiz, şubelerimiz içerisinde en büyük metrekareye sahip. Bu şubemiz bundan sonra sizlere emanet ediyor, yerel kalkınmayı destekleyerek bu yerel güce hep birlikte sahip çıkmamız lazım. Markalı ürünlerimizi önemli bir noktaya taşıdık ve bölgesel anlamda bir güç haline getirdik. Yakın zamanda idrak edeceğimiz Ramazan ayının ilçemiz, ilimiz, ülkemiz ve dünya ülkelerine hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın selamını getirdiğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün ise, "Genel Müdürümüz ve çalışanlarına Elbistan'a böyle nezih bir mekan kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Gayret ve emeklerini takdir ediyoruz. Esenlik kurulduğu günden bu yana her zaman başarılı bir şekilde büyümesini sürdürmektedir. Sadece yılda bir market hedefi ile kurulan şirket şu anda son 5-6 yılda büyük bir atılım yaparak 41. şubesini açmış bulunuyor ve şube açmaya devam edecektir. Bu işte ne kadar başarılı olduğunuzu bizlere her zaman gösteriyorsunuz. Esenlik yöneticilerini kutluyorum" diye konuştu.

Yapılan dua ile birlikte açılışı Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, Elbistan Belediye Başkan Vekili Mehmet Topaloğlu, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Elbistan Şura Der Başkanı, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları ve Birim Müdürleri yaptı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenlik 41.subesini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement