Eşini 16 Yerinden Bıçaklayan Koca Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Eşini 16 Yerinden Bıçaklayan Koca Tutuklandı

Eşini 16 Yerinden Bıçaklayan Koca Tutuklandı

Ordu'nun Fatsa'nın ilçesinde eşini 16 yerinden bıçaklayan koca çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

17.10.2013 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa'nın ilçesinde eşini 16 yerinden bıçaklayan koca çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Fatsa Atatürk Parkı'nda dün meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Çatalpınar beldesinin Güneyce Mahallesi'nde ikamet eden ve aralarında boşanma davası devam eden Mustafa İ., parkta eşi Emine İ. ile aralarında çıkan kavgada eşini 16 yerinden bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Çocuklarının gözleri önünde kocası tarafından bıçaklanan Emine İ.'nin özel bir hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun bakım ünitesi müsait olduğu için ambulans tarafından özel hastaneye kaldırılan Emine İ. ameliyata alındı. Kalbi duran kadını hayata döndüren Fatsa özel Medi Tech Hastanesi Başhekimi Dr. Çetin Karadağ yaptığı açıklamada, "Delici kesici alet yaralanmasıyla 112 Acil Ambulans Servisi bizim hastanemizi aradı ve acil bir hasta olduğunu ve yoğun bakım servisine ihtiyaç olduğunu söyledi. Biz hastayı kabul ettik ve hasta hastanemize geldi ve çok sayıda kesiye yerleri vardı kesici alet yaralama yerleri vardı. Biz hastayı aldığımızda tansiyon alamıyorduk. Nabzı yoktu ve acil müdahalemizi yaptık. Kalbini çalıştırdık. İç kanama geçirdiğini tespit ettik. Acilen ameliyata aldık. Kanamayı ameliyatla durdurduk. Midesi yırtıktı ve onu da onardık. Daha sonra ameliyat esnasında toplam 5 ünite kan verdik. Hastanın tansiyonları toparlamaya başladı. Şuanda hastanın tansiyonları ve nabzı normal. Makineye bağlı. İnşallah 24 saat içerisinde makineden ayıracağız. Hasta genel durumu toparlayacak diye düşünüyoruz. Şuanda aktif kanaması yok. Hayati tehlikesi devam etmekle birlikte iyiye gidiyor hastamız" dedi.

Çatalpınar beldesi Güneyce Mahallesi Muhtarı İdris Sarıkaya, "Mustafa ve Emine çifti aralarında anlaşmazlık yüzünden boşanma davası açmışlardı. 4 çocukları vardı. Bunlar bayram esnasında Fatsa'da bir araya gelmişler, buluşmuşlar. O arada tartışma neticesinde eşini bıçaklamış. Maddi durumları da pek iyi değildi" diye konuştu.

Eşinin darp sonucu yaralanan Mustafa İ. ise Fatsa Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edilen Mustafa İ., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Ünye Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşini 16 Yerinden Bıçaklayan Koca Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement